Toppbild

Information inför säsongsstart 2022

Nu släpper vi information om utomhussäsongen!

Det finns fortfarande möjligheter att anmäla sig till grupperna. Vissa grupper har bara ett fåtal platser kvar, men just nu finns alltså möjlighet i samtliga grupper. Kontrollera först att det finns plats i önskad grupp om det finns plats INNAN ni anmäler barn som ny medlem.

Anmälningsförfarandet till träningsgrupperna kommer ske genom Hemsidan. Vissa krav finns för att få vara med i träningen: Inbetalad medlems- och träningsavgift (man får två "prova-på-gånger" innan betalning måste ske) och föräldrars medverkan som hjälpledare på träningarna och som funktionärer vid klubbens och kretsens arrangemang som gäller ditt barns åldersgrupp. Nedan följer viktiga datum för dessa.

Länk till anmälningsformulär för utomhusäsongen

Utbildningar för funktionärer och ledare

Utbildning i funktionärsskap och ledarskap ges av klubben (Funktionärsutbildning sker redan 27 april via Zoom - länk läggs ut på hemsidan inom kort - och praktisk på Slätten den 4 maj.)

Ledarskap ges som heldag på Råslätts IP den 23 april. Anmälan till info@habofriidrott.se.

Åldersgrupper, tränare, träningstider och träningsuppstart följer:

 • 2010+ (äldsta gruppen i verksamheten) mån och tis 18-20, samt tors 18.30-20.00. Löpgrupp ons 18.00
  Tränare: Ellie, Per, Anders, Fredrik, Åke, Lasse, Tomas – träningsstart 4 april
 • 2011-2012 mån 18-19.15, samt för de som vill tävla mer även tors 18.30-20.00
  Tränare: Camilla, Hanna, Lasse, Annika, Per (tors) – träningsstart 11 april
 • 2013 mån 18-19.15 Tränare: Ellie, Agnes, Filippa - träningsstart 11 april
 • 2014 tors 17.30-18.45 Tränare: Anders, Camilla, Hanna + ungdomsträn. – träningsstart 21 april
 • 2015-16 tors 17.30-18.45 Tränare: Lena, Stefan, Martin, Anna m.fl – träningsstart 21 april
 • På onsdagar har vi som vanligt grupper för löpträning mellan 18-19.30. Hit är alla välkomna och en nivågruppering sker med inriktning på långt pass eller korta distanser. Tränare är Ola, Pontus och ev. Ida och Camilla. Alla hjärtligt välkomna till denna träning - vuxna som barn!

All träning utgår från Slättens IP där vi även har vår klubblokal.

Information om hur man blir medlem finns på hemsidan.

Tävlingar, där vi alla förväntas vara delaktiga som funktionärer

 • LagUDM-match 1 på Råslätts IP fre 20 maj kl.17.30- gäller för 10-13-årsföräldrarna.
 • Habo Challenge 11 juni Slättens IP ("Obligatorisk närvaro" eftersom vi där behöver c:a 80 funktionärer! Heldag! Alla åldrar, men fokus på alla upp t.o.m 15 årsklasserna.
 • Vetterspelen på Råslätts IP onsdagen den 22 juni kl.17.30- ett samarrangemang med HIK. Inriktning 14 år och äldre aktiva.
 • LagUDM match 2 för 11-årslagen 6 sep Råslätts IP.
 • Kretsmästerskap (samarrangemang med kretsklubbarna. Habo har hand om höjd och spjut) för seniorer och veteraner tis 23 aug.
 • Kretsmästerskap för 8-17-åringar i Habo söndag 21 aug kl.10-16. Förutom spjut, höjd har vi även ansvar för sekretariat, starter och eltid, mm t.ex kiosk.

Till detta läggs våra egna klubbmästerskap där tränarna behöver föräldrahjälp för att kunna hålla ordning och hjälpa barnen. Inte så formellt, men nödvändigt.

Vi avslutar säsongen för de allra yngsta med mini OS den 24 september. Även här behöver tränarna hjälp av föräldrar för att skapa trygghet i de stora barngrupperna!

Under sommaren öppnar vi även arenan för spontanträning mån-tors kl.18-20. För att detta ska vara möjligt behöver vi hjälpas åt att låsa upp och låsa för att kunna tillhandahålla utrustning. Lista kommer att anslås på Hemsidan där du kan skriva upp dig om du kan ta ansvar en eller flera kvällar.

V.33 planerar vi att arrangera en Sommarskola för barn upp till 13 år. Mer info kommer på Hemsidan.

Utöver allt detta vill vi så klart ha hjälp av alla att hålla snyggt och skapa ordning på vår fina arena! Det är bara att fråga efter arbetsuppgifter så finns det i parti och minut!

Välkomna in i Habo friidrott 04 – mer än bara en förening! En plats för gemenskap och glädje!

Lasse Elfgaard, ordförande

Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md md order traning chlothes  2022
Md friidrottsstatistik
Md cert lopledare
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub