10 år
Toppbild

Tränare till inomhussäsongen

Publicerad 2020-09-26 12:53
Till inomhussäsongen har tränare för gruppen fått förhinder pga andra sporter och aktiviteter. Fler tränare behövs!

Hej alla medlemmar

Nu avslutar precis utomhussäsongen, och ett par veckors uppehåll väntar. Därefter börjar inomhussäsongen, där vi tränar kondition, koordination, styrka och spänst. Träningen anpassas för de förutsättningarna med mindre grenträning, men fortsatt fokus på att ha kul och bli trötta.

Till inomhussäsongen har vi tyvärr fått tränare som inte kan vara med pga. andra sporter och aktiviteter som ligger på samma tidpunkt. Som läget är nu kommer vi inte kunna starta upp inomhusträningen.

Därför behöver vi er som vill börja som tränare i Habo friidrott (minst 2 personer)

Ansvaret som tränare ligger i att i övergripande drag planera gruppens träning och att ta närvaro. Vi har en lång tradition av hur träningen brukar se ut, så tröskeln är låg att komma igång, och vi supportar er på vägen.

Friidrottskunskap behövs ej, endast vilja. Om man känner att man ändå vill få mer kött på benen står klubben för utbildningar.

Är du intresserad? Hör av dig till vår ordf. Lasse (elfgaardlasse@hotmail.com)Vill du prata med en annan tränare i klubben och höra hur det fungerar går det också bra att ringa Per (0728551691)Tränarmöte 28/9 kl.18 på SlättenPåtränarmötet ska vi planera uppdelningen av tränare och grupper till inomhusträningen, så här perfekt tillfälle att vara med!Med vänliga hälsningar

Styrelsen Habo friidrott gm. Lasse

Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md order traning chlothes
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub