9 år
Toppbild

Dags för inomhussäsong

Publicerad 2020-10-04 16:30
Dags att anmäla sig till träningsgrupperna. Det kommer vara extra förhållningsregler pga. covid-19 för träningsgrupperna.

Nu är det dags för inomhussäsongen av friidrottsåret. Detta år kommer att både vara roligt och utmanande, då vi samtidigt ska hantera stora barngrupper och situationen med covid-19. För att göra risken för smittspridning mindre kommer träningen komma med riktlinjer för våra aktiva och anhöriga.

Träningen börjar v.42. Varje träningsgrupp kommer vara begränsad till 30 aktiva.

Förhållningsregler:

Ingång till sporthallen sker endast genom omklädningsrummen, som vetter mot skolgården. Gruppen som har första tiden använder omklädningsrummen (2 st) närmast entrén till sporthallen (2011 är först på tisdagar). Endast fullt friska kommer till träningen och före träningen ska alla ha tvättat händerna. Tvättställ och tvål finns i omklädningsrummen.

Den senare gruppen får ej beträda hallen före föregående grupp har lämnat.

Under träningen får inga anhöriga utöver de som har tilldelats att vara hjälptränare respektive vecka närvara under passet i hallen. Man kan vänta i omklädningsrum eller passa på att ta en träningsrunda/promenad under tiden.

För att ge alla grupperna bästa förutsättningarna att genomföra träningarna med stora barngrupper under inomhussäsongen kommer träningsgrupperna för 2011-2014 ha anhöriga som hjälptränare utpekade enligt ett veckoschema. Ni kommer att vara tränarnas högra hand och hålla ordning på gruppen. Får man förhinder eller blir sjuk åligger det den anhörige att hitta en ersättare, antingen via övriga i träningsgruppen, eller en annan anhörig till den aktiva.

Tillsammans gör vi träningen rolig och utmanande på varje individs nivå!

Med vänliga hälsningar

Habo friidrott

Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md order traning chlothes
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub