7-8 år
Toppbild
Här visas nyheter.

Avslutning av arenasäsongen blev Habofantastiskt!

25 sep, 2023
Klubbrekord av såväl Hedvig Orestig (längd F13) som Wilma Bengtsson-Damgren (spjut F14 500g) och en massa toppenfina resultat av övriga haboiter. Nämnas ska också göras att Anders Stenberg persade på 100m i klassen för män! Inte illa!

Resultattävlingar ett minne blott!

20 sep, 2023
Alla tävlingar där resultat hoppas hamna på Friidrott.se:s resultat/statistiklistor måste vara sanktionerade. Det innebär att våra populära resultattävlingar och Klubbmästerskapsresultat inte kommer att räknas med i officiell statistk. PB:n och banrekord som slås på sådana tävlingar kommer därför inte räknas. Vi kommer INTE att i efterhand ändra något i Habos egen statistik, men kommer naturligtvis att hålla oss till sanktionsbestämmelserna framledes, Distriktssanktion (som är lämplig i de små tävlingarna) ska sökas minst 8 dagar innan tävlingsstart via Östsvenska.

Götalandsmästerskapen - Habos 13-åringarnas höjdpunkt!

12 sep, 2023
Wow! Vad säger man?! Vilka 13-åriga tjejer vi har i klubben! ALLA levererade på sin absoluta topp när det gäller som mest. Hedvig Orestig fixade PB och klubbrekord på 200mh och en 5:e-plats, samma i tresteget och en 5:e-plats, final på 60 mh, där hon tyvärr slog i nästsista häcken och tappade rytmen med 6-eplats som följd men hade redan satt ett klubbrekord i försöken och en 7:e-plats i längden. Rebecca Johansson hade missflyt i såväl släggan (9-onde och precis utanför final och med ett riktigt bra kast i tredje som tog i buren) som i diskusen, revancherade sig stort i kulan med PB och en 7:e-plats. Emma Centerhed blev 4:a i höjden på 146. Wilma Bengtsson Damgren startade upp med en strålande bronsmedalj i staven på nytt PB - innan allt kulminerade i en historisk DUBBELSEGER för Habo i spjut genom Ruth Gustafsson och Wilma Bengtsson-Damgren! Vilka tjejer!

Seger och seger!!!

10 sep, 2023
Både F13 och F15-17 vann sina klasser vid Lag-UDM-finalen i Ljungby. Många fina resultat och vinster från våra duktiga tjejer med bland annat ett nytt klubbrekord för F17 i stafettloppet. På tal om stafett ska vi också lyfta fram Flickor födda -11 som vann stafetten i F13 över bland annat segerlaget. För resultaten gå in på Easyrecord.se

HIK-kampen gav nya framgångar för Habo

9 sep, 2023
Nya positioner på 20-bästalistorna togs av våra flickor som tävlade. Olivia Andersson sprang fint på 200m och tog sig högt upp på 20-bästalistan. Vilma Bengtsson-Damgren knep flera placeringar med sin seger på över 31m och Ruth förbättrade sitt resultat med ett kast över 28m med seniorspjuten.

Barn födda 2015/2016/2017


Torsdagar kl 17.30-18.45

Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md md order traning chlothes   2022
Md friidrottsstatistik
Md cert lopledare
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub