6 år
Toppbild
Här visas nyheter.

Fina framgångar i Skara och Lidköping

20 jun, 2021
The fortsätter prestera toppresultat. Två nya klubbrekord: 60mh på 8.94 och 200mh på 27,85 på Lidköpingsbanor. Ett soldränkt och något kvavt Skara bjöd på härliga framgångar för våra Habotjejer. Misa kastade bra i diskus och Mira sprang in på en finfin andra plats på 80 m. Dagen kröntes av att 08 tjejerna Tindra, Nike och Anna avslutade med en trippel på 600m.

Vetterspelen på onsdag 23 juni

17 jun, 2021
Redan på onsdag arrangerar vi vår nåsta tävling. Vi behöver även nu funktionärer!!! Tävlingen är på Råslätts IP och är en tävling som riktar sig mot seniorer. Vi ansvarar för höjd, kast och div andra saker under kvällen (17.30-21). Tävlingen är ett samarrangemang med Hovslätts IK. Hör av dig om du kan vara behjälplig till info@habofriidrott.se // Styrelsen

Anmälan till tävlingar

17 jun, 2021
Kul att Habo Challenge kunde inspirera till att tävla mer. Under fliken Tävling / Aktuella tävlingar att anmäl sig till finner du en rad spännande tävlingar i närtid. Anmälan sker via Carl Elwing (eller direkt in i Fridasystemet, men då är det viktigt att informera Carl om att anmälan gjorts!) Klubben betalar för tävlingar inom Sverige. Var noga med att läsa igenom klubbens PM för anmälan till tävlingar innan du anmäler dig! Styrelsen

Tack alla funktionärer som gjorde tävlingen så lyckad!

9 jun, 2021
Vi ropade om hjälp inför tävlingen, då många avhopp beroende på att vi väldigt sent kunde få besked om vi kunde få arrangera och därmed också skicka ut kallelse för till funktionärshjälp och också att flera fick förkylningssymtom bara dagarna (timmarna) innan tävlingsstart. Ändå kunde tävlingen genomföras tack vare er hjältar som kom och jobbade. Vi vill också tacka alla härliga människor från andra klubbar som ställde upp och funktionerade när det behövdes! Heder åt er! Vi hoppas att ni alla kunde känna den tacksamhet som de aktiva uttryckte av att få tävla i Habo igen! Resultaten finner du om du trycker på affischen till höger och scrollar ner en bit!/ Lasse Elfgaard, ordf.

Betex sport säljer grejor på Challenge

1 jun, 2021
För dig som växt ur dina fjolårsskor finns möjlighet att köpa nya under Habo Challenge den 12 juni. OBS! Undvik köbildning!

Träningsgrupp födda 2014

UTOMHUSTRÄNING 2020
Torsdagar 17.30 - 18.45

Plats Slätten

Vi behöver fler frivilliga ledare för att fortsätta med denna träningsgrupp!

Vill ditt barn träna och kan du tänka dig att ta denna roll hjälper vi er igång. Kontakta styrelsen för mer information (Robert Widetoft, träningsansvarig)

UTOMHUSSÄSONGEN 2020

Vår: Vecka 16 - 24

Höst: Vecka 34 - 39


Huvudtränare


Hjälptränare


Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md order traning chlothes
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub