10 år
Toppbild
Här visas nyheter.

Säsongsfesten hedrade bl.a klubbrekords- och friidrottsmärkestagare och så Tindra!

12 okt, 2022
I år ändrade vi lite på rutinerna för vår årliga gala/fest/prisutdelningsträff och förlade den till sporthallen. Detta innebar att fokus mer lades på lekar och rörelse. Vi hoppas att ALLA åldrar uppskattade denna enda kväll där vi som hel förening kan umgås och ha roligt tillsammans. Naturligtvis delades det ut ett gäng priser också och största priset gick i år till Tindra Westlund-Stenberg för hennes makalösa prestation att vinna TRE klasser vid utomhus-GM. Hård konkurrens var det naturligtvis om vandringspriset av bl.a Theo Rogö, som sin vana trogen stått för fantastiska prestationer. Vilken förening vi har och vilka ungdomar!!!

Obligatorisk träff för äldregruppen och alla tränare

4 okt, 2022
På träningstiden i B-hallen tisdag den 11 oktober kl.18-20 träffas vi för en föreläsning och träning, periodisering, kost mm. Därefter fortsätter tränarna med teknikfortbildning med fokus på kastgrenarna och höjd och stav.

Misa outstanding i Castorama

11 sep, 2022
Misa samlade ihop 1495p i årets Castorama och persade därmed med 8p från serien i fjol. Tvåa kom Lasse med nästan 1000p (saknades lite där!) och Tuva och Per hade en enorm kamp med endast 1 poäng till sist som skiljde dem båda åt - till Tuvas fördel. Vi passade även på att arrangera en resultattävling i F12 och F15 med många finfina resultat av Wilma, Ruth, Rebecka, Hedvig , samt Tuva och Misa som dubblerade. Läs mer

LagUDM i Ljungby

23 sep, 2022
LagUDM blev som vanligt en spännande tävling där Habos lag var med i medaljstriden i såväl Mixed 14-17 som i F13. De äldsta tjejerna grejade ett silver, men F13 fick se sig utanför pallen, men på en hedrande fjärdeplats. Flera klubbrekord slogs och topp-20-platser i klubbtotalen fick ändras om av våra duktiga tjejer. Läs mer

Även Nike ska ha sin egen rubrik!!!

18 sep, 2022
Eller vad sägs om att ta hem ett silver i den avslutande finalen på 80 m häck på tiden 12.73 i lätt motvind!?! Helt strålande av Nike, som sammanfattar medaljskörden: ett silver, ett brons och en sjundeplats! Inte illa! Totalt för Habo vid GM i Eslöv: 5 guld, 3 silver, 1 brons, en fjärdeplats, en sjundeplats, en 9:e, 10:e och en 11:e-plats. VILKA UNGDOMAR vi har!!!

Barn födda 2013

Inomhusträning 22-23

Tisdagar kl 18.00-19.00 Habo sporthall

Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md md order traning chlothes   2022
Md friidrottsstatistik
Md cert lopledare
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub