10 år
Toppbild
Här visas nyheter.

Avslutning av arenasäsongen blev Habofantastiskt!

25 sep, 2023
Klubbrekord av såväl Hedvig Orestig (längd F13) som Wilma Bengtsson-Damgren (spjut F14 500g) och en massa toppenfina resultat av övriga haboiter. Nämnas ska också göras att Anders Stenberg persade på 100m i klassen för män! Inte illa!

Resultattävlingar ett minne blott!

20 sep, 2023
Alla tävlingar där resultat hoppas hamna på Friidrott.se:s resultat/statistiklistor måste vara sanktionerade. Det innebär att våra populära resultattävlingar och Klubbmästerskapsresultat inte kommer att räknas med i officiell statistk. PB:n och banrekord som slås på sådana tävlingar kommer därför inte räknas. Vi kommer INTE att i efterhand ändra något i Habos egen statistik, men kommer naturligtvis att hålla oss till sanktionsbestämmelserna framledes, Distriktssanktion (som är lämplig i de små tävlingarna) ska sökas minst 8 dagar innan tävlingsstart via Östsvenska.

Götalandsmästerskapen - Habos 13-åringarnas höjdpunkt!

12 sep, 2023
Wow! Vad säger man?! Vilka 13-åriga tjejer vi har i klubben! ALLA levererade på sin absoluta topp när det gäller som mest. Hedvig Orestig fixade PB och klubbrekord på 200mh och en 5:e-plats, samma i tresteget och en 5:e-plats, final på 60 mh, där hon tyvärr slog i nästsista häcken och tappade rytmen med 6-eplats som följd men hade redan satt ett klubbrekord i försöken och en 7:e-plats i längden. Rebecca Johansson hade missflyt i såväl släggan (9-onde och precis utanför final och med ett riktigt bra kast i tredje som tog i buren) som i diskusen, revancherade sig stort i kulan med PB och en 7:e-plats. Emma Centerhed blev 4:a i höjden på 146. Wilma Bengtsson Damgren startade upp med en strålande bronsmedalj i staven på nytt PB - innan allt kulminerade i en historisk DUBBELSEGER för Habo i spjut genom Ruth Gustafsson och Wilma Bengtsson-Damgren! Vilka tjejer!

Seger och seger!!!

10 sep, 2023
Både F13 och F15-17 vann sina klasser vid Lag-UDM-finalen i Ljungby. Många fina resultat och vinster från våra duktiga tjejer med bland annat ett nytt klubbrekord för F17 i stafettloppet. På tal om stafett ska vi också lyfta fram Flickor födda -11 som vann stafetten i F13 över bland annat segerlaget. För resultaten gå in på Easyrecord.se

HIK-kampen gav nya framgångar för Habo

9 sep, 2023
Nya positioner på 20-bästalistorna togs av våra flickor som tävlade. Olivia Andersson sprang fint på 200m och tog sig högt upp på 20-bästalistan. Vilma Bengtsson-Damgren knep flera placeringar med sin seger på över 31m och Ruth förbättrade sitt resultat med ett kast över 28m med seniorspjuten.

Barn födda 2013

Måndagar kl 18-19.30

Torsdagar, inställd pga. tränarbrist. Har du möjlighet och intresse anmäl dig till info@habofriidrott.se

Klubben står för utbildning och stöd, tidigare erfarenhet av friidrott behövs ej.

Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md md order traning chlothes   2022
Md friidrottsstatistik
Md cert lopledare
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub