Toppbild

Medlem i Habo Friidrott

Medlem i Habo Friidrott

Medlem i Habo Friidrott!


Du har rätt att prova vid två träningstillfällen utan kostnad innan du bestämmer dig för att bli medlem. Medlem i Habo Friidrott är du och förblir du när du bokat plats i en träningsgrupp och betalt din årliga medlems- och träningsavgift.

Habo Friidrott är en dopingfri förening och är med i RF.s program Vaccinera mot doping. Testa dina kunskaper!

Alla medlemmar under 16 år har en olycksfallsförsäkring via Folksam/Svenska Friidrottsförbundet. Försäkringen gäller vid både träning och tävling, resor till och från träning/tävling (även utomlands). Habo Friidrott tecknar själva kollektivförsäkring för aktiva medlemmar 16 år och äldre (Folksam). Läs om fler medlemsförmåner.

En ideell förening

Habo Friidrott är en ideell förening utan anställd personal. Det innebär att medlemmarna själva genomför föreningens arbete med tränings- och tävlingsverksamhet samt allt annat som ingår i att driva och utveckla en förening. Föreningens styrelse har beslutat att inga medlemmar ska "tvingas" sälja lotter, kakor, kalsonger, salami eller annat för att vi ska få ihop ekonomin. Däremot är det nödvändigt att du som medlem och "delägare" i föreningen ställer upp och hjälper till i verksamheten (läs mer om medlemsskyldigheter). Huvudprincipen är att många gör lite.

Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md order traning chlothes
Md friidrottsstatistik
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub