Toppbild

Sommarskola 2024

Friidrottsskola 2024

Nu går det att anmäla sig till sommarlovets friidrottsskolor ute på Slättens IP vecka 33.

I sommar arrangerar Habo Friidrott 04 friidrottsskola på Slättens IP för alla idrottsintresserade barn födda 2013-2017. Dagarna är fulla med aktiviteter, där alla friidrottsgrenar provas på och utövas på ett roligt och lekfullt sätt. Barnen bjuds dessutom på lagad lunch.

Anmälan

Anmäler gör ni via Habos FIFs bokningssida, som man kommer till genom att klicka här.

Maxantal är 40 st. Först till kvarn…
Innan du anmäler, läs även igenom vad som gäller vid avbokning. Sista anmälningsdag är den 28 juni. Därefter accepteras endast anmälan i mån av plats och det tillkommer en extra avgift för sen anmälan. OBS: Vid efteranmälan kan vi inte garantera att det kommer att finnas specialkost.
Om antalet anmälda barn vid sista anmälningsdagen underskrider 12, kommer friidrottsskolan att ställas in och alla anmälda barn genast underrättas om det. Var därför noga med att anmäla i tid!

Så fungerar bokningen.

 1. Gå till https://forms.office.com/e/DxDtmF3xFz
 2. Ange uppgifter om barnet, klicka på Nästa
 3. Ange kontaktuppgifter, klicka på Skicka.
 4. Swisha 900 sek till 123 006 1986 , Ange barnets namn på betalning

Aktuell vecka:

Vecka 33

Deltagarna i friidrottsskolan delas upp i mindre, åldersanpassade grupper som tränar och har kul under överinseende av föreningens duktiga ungdomsaktiva. All träning är anpassad efter barnens ålder. Efter ett par timmar tar vi en längre paus, då vi gemensamt äter lunch (caterad från Holmenstugan även i år!), innan vi fortsätter friidrotta.

Alla anmälda kommer att få ett utskick med mer information ca 5-7 dagar innan friidrottsskolan.
Plats: Slättens IP. Samling: kl. 9:00 gräsplanen mellan klubbhus och upploppsrakan.
Tider: Friidrottsskolan arrangeras varje dag kl. 9.00-14.00.
Kostnad:

 • Friidrottsskola 900 kr
 • Vid sen anmälan (senare än 1 vecka innan friidrottsskolans start) tillkommer en extra avgift på 200 kr

Direktbetalning i samband med anmälan. Avgiften ska vara betald innan friidrottsskolan startar. Vid sjukdom finns möjlighet till återbetalning av större delen av anmälningsavgiften, men då behöver man snarast meddela info@habofriidrott.se .

Vad ingår: Träning, lagad mat till lunch, frukt, försäkring, t-shirt och diplom
Om ett barn inte kan komma en dag t ex på grund av sjukdom: Lämna meddelande på 0723711882.
Olycksfallsförsäkring: Som deltagare vid friidrottsskola arrangerad av en förening som ingår i Svenska Friidrottsförbundet omfattas man av en olycksfallsförsäkring.
Mer om vad försäkringen gäller och hur ni går tillväga om skadan är framme finns att läsa på Folksams hemsida: https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakr...

Vad behöver jag ta med

 • Träningskläder, d.v.s. kläder lätta att röra sig i, t.ex träningsshorts och en vanlig t-shirt. Det finns omklädningsrum, men kom gärna ombytt.
 • Gymnastikskor för utomhusbruk.
 • Vattenflaska

Träningen kommer uteslutande att bedrivas utomhus och således är "kläder efter väder" en bra princip att följa, d.v.s. en extra tröja och regnkläder vid kyligare väder/regn och likaså en keps att ha på huvudet vid strålande sol.

KOM IHÅG ATT MÄRKA BARNENS KLÄDER!

Välkomna!


Villkor vid avanmälan:

 • För avgiftsfri avanmälan behöver den göras till info@habofriidrott.se senast 1 vecka före friidrottsskolan börjar. Obetald faktura är inte att räkna som avanmälan!
 • Skulle man behöva avstå minst två dagar av påbörjad friidrottsskola, p.g.a. sjukdom, karantän eller annan orsak, finns möjlighet till återbetalning av max 50%, men då ska man skyndsamt meddela på telefon 0723 71 18 82 eller till info@habofriidrott.se .


Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md md order traning chlothes  2022
Md friidrottsstatistik
Md cert lopledare
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub