Toppbild

Tävling

Här kan du läsa om föreningens syn på träning, hur du anmäler dig till tävlingar, hur det går till att tävla och mycket annat som du behöver veta.

Ps. Vi passar på att göra ett förtydligande:

Habo friidrott 04 har några "arenor" där klubben som helhet tävlar mot andra föreningar och det är SM-tävlingar, DM-tävlingar, Kretsmästerskapen och alla lagtävlingar (serie, lag-UDM). Utifrån resultaten i dessa tävlingar rankas klubben i nationell ranking och. Dessa tävlingar räknar vi som prioriterade tävlingar och där vill vi att våra aktiva ska delta om de är kvalificerade.


Vår syn på tävling

Att tävla kan vara det roligaste man kan uppleva - men också förknippas med oro och vånda. Vi vet!

Vi vill ändå uppmuntra alla att tävla i olika sammanhang för att pressa sina egna gränser och kanske slå sina personliga rekord. Man måste inte vara bäst! Det skulle vara hemskt om det var på det viset, eller hur?!

Men man kan alltid försöka slå sig själv - överträffa det man för några månader sedan trodde var omöjligt. Skulle man i det råka hamna på prispallen, så gäller det att vara ödmjuk, glad och tacksam - för i en tävling kan ju alla vara vinnare, om man tänker som vi skrev alldeles nyss!

När du tävlar representerar du alltid klubben - Habo friidrott 04. Du ska bära klubbens kläder vid alla tävlingar (utom då du får klä dig i de ännu vackrare blå-gula landslagskläderna!) och göra det med stolthet.

Klubben har krav på dig! Jo, så är det!

Klubben kräver ätt du följer reglerna som finns - allt ifrån tävlingsregler till dopningsregler.

Gör alltid ditt bästa!

Klubben önskar att du är en lika god vinnare, som förlorare. Visa alltid ett glatt yttre, även om det kokar där inne! Visa tacksamhet över alla priser du får ta emot - oavsett valörer!

Var en god kamrat i alla lägen.

Läs PM för tävling. Där står om vilka regler som gäller för att få anmäla sig till tävlingar.

Ha roligt med din friidrott!!!

Tänk på att du alltid kan vara en vinnare - även då alla andra skulle kasta och hoppa längre eller högre och springa snabbare!

Friidrott ger dig den unika möjligheten!

Långsiktigt upplägg för Habo friidrott

Habo Friidrotts aktivitetstrappa

Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md md order traning chlothes   2022
Md friidrottsstatistik
Md cert lopledare
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub