Toppbild

Störst framgångar någonsin i Habos historia

Publicerad 2021-12-02 11:48
I åldersgrupperna upp till 14-årsålder har Habo aldrig haft ett så framgångsrikt år! Detta skulle synas då den årliga friidrottsgalan gick av stapeln under onsdagen. Det var klubbens ungdomsrepresentanter som stod för ett gediget program med lekar, bildspel från året och inte minst ett dignande hembakt fikabord (ett jättetack till alla er som jobbat så fantastiskt med detta!!!) Ett stort antal prisutdelningar gjordes också: Klubbmästerskap, lagUDM-vinst för 11-åringarna, SvFIF:s ungdomsmärken, UDM-medaljer i mängder, klubbrekord och inte minst priset för "Årets prestation" som i år gick till Theodor Rogö. Nedan finner ni även namn på de som inte var på plats, utan har priser att hämta ut av Annika Westh.

Priser att hämta: Alice Lingsarve (DM, KM och SVFIF:s), Wille Häll (SvFIF:s), Ola Grauers (Klubbrekord och KM), Emanuel, Kevin och Josua för KM.

Motiveringen för Årets prestation: Theodor Rogö - Ett perfekt år kröntes av inte mindre än 4 guld, ett silver och ett brons vid Götalandsmästerskapen i Malmö, Lägg därtill 5435 p (smålandsrekord) och seger vid UDM i mångkamp, Flera guldmedaljer vid UDM, Sverigebäst på 60mh och mångkamp m.m. Listan kan göras hur lång som helst!

Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md md order traning chlothes   2022
Md friidrottsstatistik
Md cert lopledare
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub