Toppbild

Utprovning av träningskläder från Craft

Publicerad 2022-04-12 19:13
Utomhussäsongen är äntligen här och i samarbete med Craft och Sandhems Textiltryck erbjuder vi återigen medlemmar att prova kollektionen av träningskläder som vi tagit fram för Habo Friidrott. Från och med tisdag 19/4 till och med torsdag 28/4 finns kläderna att prova i klubbhuset på Slätten i samband med att lokalerna är upplåsta under träningarna som pågår dessa veckor.

Utprovning av träningskläder från Craft.

Utomhussäsongen är äntligen här och i samarbete med Craft och Sandhems Textiltryck erbjuder vi återigen medlemmar att prova kollektionen av träningskläder som vi tagit fram för Habo Friidrott.

Från och med tisdag 19/4 till och med torsdag 28/4 finns kläderna att prova i klubbhuset på Slätten i samband med att lokalerna är upplåsta under träningarna som pågår dessa veckor.


Genom att scanna QR-koden som finns på plats gör du din beställning direkt till leverantören. Leveranstiden är ca 3 veckor efter order.

Som tidigare finns möjlighet med tryck av namn på överdelar.

Medlemsrabatten på plaggen framgår på webshopen. Aktuellt sortiment kommer bli tillgängligt med start tisdag 19/4.

OBS! Kläder för utprovning och beställning till ledare i Habo Friidrott kommer vid samma tillfällen finnas på ett separat ställ märkt "Ledare". Dessa beställs enligt instruktion på plats och kan endast beställas om du är ledare. Självklart kan ledare även beställa från ordinarie kollektion.

Har du några frågor, skicka ett mail till carl.elwing@habofriidrott.se

Md md kontakta oss
Md bli medlem
Md md order traning chlothes   2022
Md friidrottsstatistik
Md cert lopledare
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub